закуска з бджіл з ароматною олією, перцем та щавлем

85,00
грн.
Вік робочих бджіл в активний період їх життя влітку становить в середньому 35 діб. Бджоли осіннього розплоду, що не виконують інтенсивну роботу, добре переносять зимівлю і живуть 8-9 місяців. В Українській традиції з тих бджіл, які не пережили зиму, навесні пасічники виготовляють підмор.

В Україні часто бджолиний підмор використовується в медицині, бо містить багато корисних речовин. Ми вирішили використати бджолиний підмор для приготування закуски. Окрім самих бджіл, ми додали до неї цікаві спеції, листочок свіжого щавля, підсушене яблуко і трошки меду.

Так ми хочемо показати, що в Українській кулінарній традиції також існують цікаві делікатесні закуски.

Weight: 50 g

Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата