закуска з бджіл з ароматною олією, перцем та щавлем

85,00
грн.
Вік робочих бджіл в активний період їх життя влітку становить в середньому 35 діб. Бджоли осіннього розплоду, що не виконують інтенсивну роботу, добре переносять зимівлю і живуть 8-9 місяців. В Українській традиції, з тих бджіл, які не перенесли зиму, навесні пасічники виготовляють «підмор».

В Україні часто бджолиний підмор використовується в медицині, бо містить багато корисних речовин. Ми вирішили використати бджолиний підмор для приготування закуски. Для цього ми додали до неї цікаві спеції.

Цим самим, ми хочемо показати, що в Українській кулінарній традиції також існують цікаві та делікатесні закуски.
Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата