закуска з бджіл з ароматною олією, перцем та щавлем
85,00
грн.
Вік робочих бджіл в активний період їх життя влітку становить в середньому 35 діб. Бджоли осіннього розплоду, що не виконують інтенсивну роботу, добре переносять зимівлю і живуть 8-9 місяців. В Українській традиції, з тих бджіл, які не перенесли зиму, навесні пасічники виготовляють «підмор».

В Україні часто бджолиний підмор використовується в медицині, бо містить багато корисних речовин. Ми вирішили використати бджолиний підмор для приготування закуски. Для цього ми додали до неї цікаві спеції.

Цим самим, ми хочемо показати, що в Українській кулінарній традиції також існують цікаві та делікатесні закуски.
Click to order
Total: 
Імя
Телефон
Ваш e-mail
▶ Доставка при замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Оплата