салат з одеськими мідіями, буряковим мусом, ромен, маринована фермерська морква, вишня та кава

165,00
грн.
Як ми це готуємо

Гарбуз маринуємо з лавандовим медом та оцтом. Чорноморські мідії готуємо з цибулею, часником, вершком маслом та білим вином. Для салату також запікаємо буряк, робимо пюре, додаючи вершкове масло та вершки.
На тарілку викладаємо шматки маринованого гарбуза, пюре з буряка, листя салату ромен, листя капусти кале, свіжоморожену вишню  Все заправляємо гарбузовою олією і посипаємо кавою та сушеною м'ятою.
Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата