бульйон з перепілкою

175,00
грн.
Як ми це готуємо

Варимо бульйон на перепілці з петрушкою, цибулею, морквою, липою та ромашкою. Наприкінці приготування  додаємо сушений цвіт домашньої рози.
На тарілку викладаємо обсмажене м'ясо перепілки, посипаємо ароматними сухарями. Далі кладемо запечену картоплю, обсмажені гливи, ягоди обліпихи та заливаємо гарячим бульйоном.
Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата