галушки

165,00
грн.
Галушки – традиційна Українська страва. Ми вирішили скористатися рецептом «Галушок з телятини» з книги «Страви й напитки на Україні» Зіновії Клиновецької.

Як ми це готуємо

Тісто для галушок готуємо на основі кислого молока. Відварюємо просто в підсоленій воді. М'ясо, яловичину, млоїмо 12 годин в печі з морквою та цибулею, а перед тим злегка обсмажуємо в хоспері. Перед подачею шматочки м'яса підігріваємо з вишнею, листям смородини та цукром. Соус: сметана. Прикрашаємо пудрою з буряку та карамелізованим беконом.
Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата