найніжніше куряче філе

275,00
грн.
За основу цієї страви ми взяли рецепт з книги “Домашня кухня. Як варити і печи” Леонтини Лучаківської та дещо вдосконалили його. Спочатку ми засолюємо курку на 12 годин у водно-сольовому розчині, щоб вона залишилась дуже соковитою після запікання в печі. І додали перетерте соняшникове насіння в приготуванні.

Ароматні трави додають м’ясу птиці витонченого та незвичного смаку. Цю страву подаємо з запеченою картоплею в золі.

Weight: 340 g

Click to order
Total: 
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата