найніжніше куряче філе

215,00
грн.
Як ми це готуємо

Курячу грудку натираємо трав'яною олією (меліса, материнка, бузина і глід) та пастою з припаленого соняшникового насіння. Запікаємо грудку в печі за температури 80 градусів, щоб зберегти вологу.
На гарнір подаємо картоплю запечену в золі з намазкою (шкварки та зелень).
На тарілку викладаємо куряче філе, картоплю в золі, мікс свіжої зелені та соус голандез з буряковим фрешем в яйці.
Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата