соковите рване м'ясо

240,00
грн.
Як ми це готуємо

Яловичу лопатку млоїмо в печі протягом 6 годин, далі розбираємо на волокна. Готуємо пюре з картоплі, вершкового масла, оцту з шишок. Для кольору додаємо до пюре фреш з шпинату.
Соус для страви готуємо як до "Верещаки", але ще додаємо мариновану сливу.
На тарілку викладаємо пюре, м'ясо, поливаємо все соусом. Прикрашаємо шишкою та шкіркою з овочів

Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата