качана каша

185,00
грн.
Як ми це готуємо

Викачуємо пшоно (1-1,5 год) з додаванням яйця та борошна, підсушуємо. Варимо його з додаванням овочевого бульона. Качині шиї обсмажуємо в хоспері, запікаємо з додаванням води, часнику, цибулі та материнки. На тарілку викладаємо кашу, качині шиї, посипаємо пармезаном та бринзою, викладаємо яблуко, мариноване в цукрі, яблуневому оцті, кропі, та фенхель.
Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата