качана каша

225,00
грн.
Ми знайшли цей рецепт у Полтавській області під час нашого гастро-туру. Ця страва в інших регіонах також має назву «Затірка» або «Крупки». За рецептурою до пшона потроху додаються яйця та борошно. Цю суміш ми катаємо протягом 40 хвилин, аж поки вона не збільшиться в розмірі приблизно в п’ять разів. Після цього ми її варимо, додаємо спеції, ароматні трави та бринзу.

Ця техніка приготування страви є абсолютно унікальною. Вона існує лише в Україні та може вважатися нашою візитівкою на кулінарній мапі світу.

Weight: 280 g

Click to order
Total: 
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата