фіолетова капуста

140,00
грн.
Це авторський рецепт бренд-шефа ресторану Євгена Клопотенка, який заставляє задуматися про життя. У цього десерту дуже різноманітні смаки: починаючи від кислої капусти та соусів на основі шишок та на основі бурякового квасу, а також праліне з шишок.

Від кількості різних смаків мозок не може обробити інформацію, яку він отримує від смакових рецепторів. За допомогою цієї страви ми хочемо показати, що їжа може бути трішки більшим, ніж від неї очікують.
Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата