качана каша, або ж крупки

145,00
грн.
Ми знайшли цей рецепт у Полтавській області під час нашого гастро-туру. Ця страва в інших регіонах також має назву «Затірка» або «Крупки». За рецептурою до пшона потроху додаються яйця та борошно. Цю суміш ми катаємо протягом 40 хвилин, аж поки вона не збільшиться в розмірі приблизно в п’ять разів. Ця техніка приготування страви є абсолютно унікальною – вона існує лише в Україні та може вважатися нашою візитівкою на кулінарній мапі світу.
Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата