ніжний, як хмаринка судак

220,00
грн.
Як ми це готуємо

Філе судака запікаємо в хоспері. Так само в хоспері обсмажуємо зелену частину цибулі порей і зелені пера звичайної цибулі з бейбі-шпинатом.
На тарілку викладаємо листя цибулі порей, зверху кладемо решту запечених овочей та капусту кімчі (кімчі - ферментована капуста з овочевою пастою та перцем чилі). Наступним викладаємо філе судака, посипаємо сушеними ягодами обліпихи та лимонною цедрою.
На гарнір готуємо пюре з цвітної капусти з вершками.
Click to order
Total: 
Ваше ім’я
Ваш номер телефону
Ваша електронна пошта
▶ Доставка з 12:00 до 21:00
▶ При замовленні від 700 грн безкоштовно
 
Спосіб доставки:​
Вулиця
Будинок
Під’їзд
Коментар
*уточніть в коментарі час самовивозу
 
Оплата