Паска, як з печі
В експедиції Вінниччиною Євгена Клопотенка пригостили паскою з печі - і це неймовірно надихнуло нашого шефа! Тож таку паску ми печемо цього року: як з печі, з додаванням пряженого молока, ароматного чебрецю та гнічених слив, прикрашену глазурʼю, чебрецем та цвітом бузини.

Велика паска
Домашня українська паска, наче з печі
Натхненні автентичними рецептами, печемо паску з пряженим молоком із печі, з додаванням чебрецю та гнічених слив. Сливи і сушені абрикоси ми замочуємо в бренді. Прикрашаємо паску білою глазур'ю, гілочками ароматного чебрецю та цвітом бузини

Мала паска
Домашня українська паска, наче з печі
Натхненні автентичними рецептами, печемо паску з пряженим молоком із печі, з додаванням чебрецю та гнічених слив. Сливи і сушені абрикоси ми замочуємо в бренді. Прикрашаємо паску білою глазур'ю, гілочками ароматного чебрецю та цвітом бузини

Підвісити паску
Ви можете підвісити паску для військових: ви оплачуєте святковий смаколик, а ми в часі Великодня відправимо їх на фронт
Світло обов'язково переможе!
Даруємо доставку — на замовлення від 1500 грн