Євген Клопотенко
Cпівзасновник і бренд-шеф ресторану «100 років тому вперед» та бістро «ІНШІ», лауреат 50 NEXT, ініціатор визнання борщу частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.
Ідея «100 років тому вперед» виникла задовго до відкриття ресторану. Декілька років ми з командою мандрували Україною та вивчали історичні літописи та літературу в пошуках автентичних рецептів української кухні. Поринувши в цю роботу, я зрозумів, що українська кухня набагато глибша та різноманітніша, ніж ми звикли думати. Вона має шалену енергетику, величну історію та неймовірний потенціал для розвитку.
Один за одним ми віднайшли історичні рецептури та осучаснили їх, додавши нашого бачення.
Ба більше, для створення абсолютно всіх страв ми використовуємо виключно українські продукти та інгредієнти.
Завітайте до нашого ресторану, аби відчути усю велич української кухні та назавжди розпрощатися зі стереотипами.