
Ребра із печі
В багатьох рецептурниках «Верещака» подається як страва. Але це також суто українська техніка. Вона полягає в тому, що м’ясо тушкується у квасі. Саме так ми готуємо «Ребра з печі з соусом із квасу хлібного та материнки»
290
525 ₴
Доставка ваших улюблених страв по Києву
В багатьох рецептурниках «Верещака» подається як страва. Але це також суто українська техніка. Вона полягає в тому, що м’ясо тушкується у квасі. Саме так ми готуємо «Ребра з печі з соусом із квасу хлібного та материнки»
290
525 ₴
Це традиційна Українська страва. Ми вирішили скористатися рецептом «Галушок з телятини» з книги «Страви й напитки на Україні» Зіновії Клиновецької. Автентичний рецепт ми не вдосконалювали, лише змінивши їх зовнішній вигляд, щоб він був більш сучасним. А до м’яса додали трошки стиглих вишень, аби страва отримала приємний кисло-солодкий смак.
270
345 ₴
Ми знайшли цей рецепт у Полтавській області під час нашого гастро-туру. Ця страва в інших регіонах також має назву «Затірка» або «Крупки». За рецептурою до пшона потроху додаються яйця та борошно. Цю суміш ми катаємо протягом 40 хвилин, аж поки вона не збільшиться в розмірі приблизно в п’ять разів. Після цього ми її варимо, додаємо спеції, ароматні трави та бринзу. Ця техніка приготування страви є абсолютно унікальною. Вона існує лише в Україні та може вважатися нашою візитівкою на кулінарній мапі світу.
220
335 ₴
Рецепти «Чомберу на дико» та «Печені з сардинами» записані у книзі пані Ольги Франко послідовно один за одним. Одного разу під час експерименту Женя створив нову страву, поєднавши ці два рецепти: традиційну м'ясну страву та риб’ячу печеню. В італійській кухні популярною стравою є Vitello tonnato – телятина з тунцем. Наша страва – це Український варіант такого поєднання риби та м’яса.
320
635 ₴