Салат з зеленим кремом
Зелений крем – це наше українське гуакамоле. Надихнувшись світовими трендами вирішили показати, що українська кухня крокує у ногу з часом. Проте для страви використали звичний для нас горох. Готуємо з нього ніжну пасту, додавши шпинат, щавель, трохи цибулі і яблука.
210
Салат з пшеницею
Традиційних салатів в українській кулінарії просто не існувало. Проте ми любимо звертатись до локальних інгредієнтів і відкривати їх у незвичних поєднаннях.
Як часто Ви додаєте пшеницю до своїх страв? Час відкрити її як цікаве доповнення до будь-яких страв. Адже це саме той локальний продукт, що вартий бути на Вашому столі. Обсмажили пшеницю з яйцем та поєднали з копченою фетою і подільським мациком.
250