
Сало
Сало використовували з давніх давен та й досі вважають одним з символів української кухні. Впевнені, що воно не потребує зайвих слів для представлення. Найкраще смакує з дрібкою дрогобицької солі.
110
155 ₴
Доставка ваших улюблених страв по Києву
Сало використовували з давніх давен та й досі вважають одним з символів української кухні. Впевнені, що воно не потребує зайвих слів для представлення. Найкраще смакує з дрібкою дрогобицької солі.
110
155 ₴
Українці здавна були мисливцями та додавали дичину до своїх страв. Тому вирішили показати м'ясну тарілку під іншим кутом. Подаємо м'ясо качки, зіньківську ковбасу та мацик.
110
335 ₴
Українці використовували бджолиний підмор в наливках, настоянках і в медицині, бо той має багато корисних речовин. Ми вирішили додати підмор в закуску, доповнивши гострим перцем, медом та соусом на основі обліпихи. Хоч бджоли і не мають яскравого смаку, вони дають цікаву текстуру страві. А ви здобуваєте новий гастрономічний досвід через локальний продукт.
30
185 ₴
Існує 2 рецепти засипаної капусти, той в якому капуста засипається пшоном і саме він занесений до списку нематеріальної культурної спадщини Україні, або ж більш давня версія - рецепт коли капусту загортали в марлю, засипали землею і готували (власне її також називали засипаною). Ми зупинились саме на варіанті який засипали землею, для цього ми запікаємо її в печі, перед цим відварюємо, таким чином створюємо ефект землі.
285
215 ₴
Ми не маніпулюємо словами «локальний» або «фермерський». Ми хочемо наголосити на тому, що подаємо страви з продуктів, що зараз є найсмачнішими. Раз на кілька днів Українські фермери привозять до нас сири. Серед них обираємо найкращі та подаємо. Тому час від часу вони змінюються. Проте, ці сири будуть смакувати якнайкраще.
120
355 ₴