Гамула
Ми вирішили вдосконалили рецепт з книги Лідії Артюх, щоб страва мала більш сучасний вигляд. Завдяки тому, що ми додали до рецептури більше яєць, випічка піднялася. Також ми додали до інгредієнтів цієї страви трошки бринзи та деяких деталей. В результаті ми отримали класичний Український десерт сьогодення.
110
Гречаний
Ще одна спроба показати гречку як продукт, що є більш багатогранним ніж ми її знаємо. Які страви з гречкою ви смакуєте? Гречаники, гречану кашу і все? Впевнені, що вона пасує навіть до десерту. Тож використали гречку майже у кожному з його інгредієнтів.
120
Сирники з молока нашої ферми
Ми зрозуміли що сирники – традиційна українська страва, що має повне право бути наступною у переліку доданих до надбання ЮНЕСКО. Варто не забувати, що в Україні ми готуємо сирники, що від слова «сир». Для світової арени це досить дивна страва – смажений сир на сковорідці, проте ми знаємо як просто і смачно вони поєднуються з фермерською сметаною.
270